Ekspeditionen til Verdens ende

Længde: 01:29:46

År: 2013

Lokation: Greenland

Sprog: Engelsk,Dansk

Undertekster: Dansk

Produktionsselskab: Haslund film

Andre versioner af denne film:
The Expedition to the End of the World: Engelske undertekster


   

For institutioner
   


Embed - IMDb - Filmens eget website

Ekspeditionen til Verdens ende - Trailer / Preview
Beskrivelse
Ekspeditionen til verdens ende er blevet til en biograffilm på 90 min. til det store lærred. En storslået og eventyrlysten fortælling om en ekspedition til en af de sidste hvide felter på verdenskortet. En vaskeægte opdagelsesrejse - men i en meget moderne forstand.

På en tremastet skonnert fuld af kunstnere, videnskabsmænd og ambitioner, der ikke lader hverken Noah eller Columbus meget tilbage at ønske, stævner vi ud mod verdens ende: de hastigt smeltende ismassiver i det Nordøstlige Grønland. En episk rejse, hvor de gæve sømænd stifter bekendtskab med imaginære teltpladser, isbjørnemareridt og en helt ny dyreart.

Men i mødet med de nye, ukendte egne af vores verden åbner besætningen - der strækker sig fra kunstnerne Tal R og Daniel Richter til geolog Minik Rosing - op for en række spørgsmål af basal, eksistentiel karakter.

Nysgerrighed, storslået patos og et befriende skvæt humor smelter sammen i en film, der i det ene ikoniske billede efter det andet forfører os både langt ud over og dybt ind i den historiske parentes, der udgør menneskeheden. Det er stort tænkt og stort udført, som en gammel drengedrøm realiseret i voksent selskab.

Daniel Dencik er filmens instruktør, Janus Metz er executive producer og Michael Haslund-Christensen har produceret for Haslund Film Aps.
På nuværende tidspunkt tilgængelig i disse lande/regioner:
All countries
Tilmeld dig DanishDox nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev og bliv opdateret på danske dokumentarfilm på DanishDox