Ekspeditionen til Verdens ende

Duration: 01:29:46

Year: 2013

Location: Greenland

Language: English,Danish

Subtitles: Danish

Production company: Haslund film

Other versions of this movie:
The Expedition to the End of the World: English subtitles


   

For institutions
   


Embed - IMDb - Movies own website

Ekspeditionen til Verdens ende - Trailer / Preview
Description
Ekspeditionen til verdens ende er blevet til en biograffilm på 90 min. til det store lærred. En storslået og eventyrlysten fortælling om en ekspedition til en af de sidste hvide felter på verdenskortet. En vaskeægte opdagelsesrejse - men i en meget moderne forstand.

På en tremastet skonnert fuld af kunstnere, videnskabsmænd og ambitioner, der ikke lader hverken Noah eller Columbus meget tilbage at ønske, stævner vi ud mod verdens ende: de hastigt smeltende ismassiver i det Nordøstlige Grønland. En episk rejse, hvor de gæve sømænd stifter bekendtskab med imaginære teltpladser, isbjørnemareridt og en helt ny dyreart.

Men i mødet med de nye, ukendte egne af vores verden åbner besætningen - der strækker sig fra kunstnerne Tal R og Daniel Richter til geolog Minik Rosing - op for en række spørgsmål af basal, eksistentiel karakter.

Nysgerrighed, storslået patos og et befriende skvæt humor smelter sammen i en film, der i det ene ikoniske billede efter det andet forfører os både langt ud over og dybt ind i den historiske parentes, der udgør menneskeheden. Det er stort tænkt og stort udført, som en gammel drengedrøm realiseret i voksent selskab.

Daniel Dencik er filmens instruktør, Janus Metz er executive producer og Michael Haslund-Christensen har produceret for Haslund Film Aps.
At this time available in these countries/regions:
All countries
Sign up for Danishdox's newsletter

Get our newsletter and stay updated on danish documentaries on DanishDox