Moon Rider - kør til du dør

Længde: 01:22:57

År: 2012

Lokation: Denmark

Sprog: Engelsk,Dansk

Undertekster: Dansk

Produktionsselskab: Dencik Film

Andre versioner af denne film:
Moon Rider: Engelske undertekster


   


Embed - -

Moon Rider - kør til du dør - Trailer / Preview
Beskrivelse
Med hudløs ærlighed viser Moon Rider hvad det kræver af mod, vilje og råstyrke at blive professionel cykelrytter. En ekstrem fysisk og mental kamp fortalt indefra af den talentfulde og reflekterede cykelrytter Rasmus Quaade.

Moon Rider følger Rasmus Quaades kamp for at blive professionel cykelrytter. Rasmus krop er som skabt til at cykle, men hans tanker og konstante overvejelser omkring liv og død bliver hans største modstander i kampen om at udleve sin drøm: at blive verdensmester i enkeltstart. Det er en historie fortalt fra indersiden af en racerhjelm. Med hudløs ærlighed inviterer Rasmus os med på sin dannelsesrejse, hvor vi møder tvivlen, frygten, dødsdriften, men også euforien over at være blandt de ypperste i verden.

I Moon Rider kommer vi helt ind i den unge cykelrytters sind. Hvorfor dyrke en sport, der nærmest beder om at man kører til man dør? Hvor finder man viljen til at strække sin krop udover alle grænser, igen og igen? Hvorfor frivilligt vælge en livsstil, der i den grad kræver ofre - ikke kun fysisk men også socialt? Filmen tegner et hjerteskærende portræt af et kæmpetalents ekstreme og ensomme liv.
På nuværende tidspunkt tilgængelig i disse lande/regioner:
All countries
Tilmeld dig DanishDox nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev og bliv opdateret på danske dokumentarfilm på DanishDox