Svindlerne

Længde: 00:58:00

År: 2014

Lokation: Denmark

Sprog: Dansk

Undertekster: Dansk

Produktionsselskab: Basmati Film

   

For institutioner
   


Embed - -

Svindlerne - Trailer / Preview
Beskrivelse
Kristian (Mugge), Casper (Søgaard) og Jakob (Nasser), tre unge mænd sidst i 20´erne, er hinandens bedste venner; de er naboer, de er sammen om alt og ses dagligt.

Deres venskab er i stor grad baseret på humor og ironi, og de er fælles om en stor interesse for film, sport, damer, sex, fest og farver.

De har også et alvorligt grundvilkår tilfælles. De lider alle tre af muskelsvind, og betegner sig selv ´svindlere´. De lever et liv spændt fast i en kørestol med apparater, der puster luft i deres skrøbelige kroppe.

Der er hænder, der hjælper dem 24 timer i døgnet med at tisse, skide, spise og tage tøj på. For de tre unge mænd er det umuligt at have et privatliv og svært at finde kærligheden og sex – og købesex er ikke tilladt for dem af det officielle Danmarks velmenende politikere….

Men endnu mere vanskeligt er det ikke at kunne planlægge fremtiden, da det er sandsynligt, at de dør, inden de fylder 45 år.

Alligevel besidder alle tre et stort livsmod og er mere afklarede med døden end mange andre, og de vil leve livet fuldt ud i den tid, de har.
Detaljer
Personer
Instruktør: Michael Dinesen
Producer: Ellen Riis

Sprog
Dansk -
Undertekster
Dansk
På nuværende tidspunkt tilgængelig i disse lande/regioner:
Denmark
Tilmeld dig DanishDox nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev og bliv opdateret på danske dokumentarfilm på DanishDox